Retourzendingen

U heeft recht om uw product te retourneren naar ons bij gebreken. Welke voorwaarden hieraan verbonden zijn kan je lezen in onze algemene voorwaarden. U kunt ons contactformulier gebruiken voor de aanvraag van een retour. Wil je iets retourneren neem dan eerst altijd per mail contact met ons op.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen aan u crediteren. Deze afkoelingsperiode is niet van toepassing op producten welke speciaal op kleur zijn gemaakt.

LET OP: op alle producten die u via onze webshop koopt en op kleur zijn gemaakt volgens de door u ingevoerde specificatie is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, exclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Wilt u schriftelijk uw bestelling herroepen dan kunt u gebruik maken van onze retourprocedure, deze kunt u HIER downloaden.